Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
Tekst - Fitness met milon

MILON CIRKEL: FIT IN 35 MINUTEN PER TRAINING 

Wil jij starten met fitness, afvallen of gewoon fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Stelt u de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft GoGo Fit in Waalwijk de oplossing voor u!

VOORDELEN VAN MILON CIRKEL FITNESS

  • Slechts 2x per 10 dagen 35 minuten trainen
  • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool
  • U zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  • Veilig en resultaat gericht
  • Maximaal 12 personen aan het sporten
  • Altijd begeleiding beschikbaar

Hoe werkt Milon Cirkel?

U komt binnen, even inchecken met uw polsbandje en de apparatuur past zich volledig automatisch aan op uw persoonlijke instellingen. Inmiddels heeft de coach u gedag gezegd, de coach krijgt een signaal van Milon en waarnodig past de coach de weerstand aan voor u terwijl u gewoon verder gaat. Elke training is uw coach binnen handbereik (op minimaal 1,5 meter).

De eerste afspraak voor aanvang van uw allereerste training heeft u altijd een intake, meting, weging en bodyscan met de coach. Aansluitend gaat u met de coach 1 op 1 uw krachtmeting uitvoeren en eerste rondje doen. Daarna kunt u vol enthousiasme zelfstandig aan de slag. Na ongeveer twintig sportmomenten is het tijd om direct al uw eerste meetbare resultaten en succes te evalueren. Vervolgens start u met uw volgende fase, een nieuwe uitdagende training. Na elke twintig trainingen heeft u die gelegenheid en waar nodig natuurlijk eerder of later.

Optimale begeleiding

GoGo Fit in Waalwijk is dé plek voor individueel fitness & de Milon Cirkel. Bij GoGo Fit bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om uw doelstellingen te behalen. Wanneer u interesse heeft om bij ons te werken aan uw persoonlijke doelstellingen kunt u altijd kosteloos een eerste kennismaking en rondleiding met daarbij een geheel vrijblijvend een persoonlijk sportadvies voor u.

Wij werken met de nieuwste Milon Q apparatuur en Milonizer. Daardoor bent u samen met de coach in de gelegenheid om in slechts 35 minuten te werken aan uw persoonlijke doel. Dit is uniek voor sportscholen in Waalwijk en omgeving! Of u nu wilt afvallen, sterker wilt worden, plezierig in een sociale club wilt sporten, strakker in uw vel wilt zitten of spiermassa wilt creëren. Het is allemaal mogelijk op de meest sfeervolle Milon club in Waalwijk!

 

Belt u ons vrijblijvend voor een rondleiding en kennismaking met de Milon boutiqe fitness club Waalwijk. Wij helpen u graag.

 

✆ Nu bellen

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Direct contact

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER OF TERUGBEL VERZOEK

Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Rondleiding of Gratis proefweek op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training en Small group training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon

Wij zullen u zo snel mogelijk contacten

Wij respecteren uw privacy en zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

- Team GoGo Fit

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald (Waalwijk)

Ronald (Waalwijk)

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha (Waalwijk)

Masha (Waalwijk)

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Saskia
Saskia (Waalwijk)

Saskia (Waalwijk)

★★★★★

Nette gym met een frisse uitstraling voor alle leeftijden. Iedereen kan hier sporten ongeacht eventuele fysieke beperkingen. En wil je aan jezelf werken, dan is er het lifestyle programma BenFit om onder begeleiding de nodige kilo’s kwijt te raken. Ik sport hier al 4,5 jaar met heel veel plezier!

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM