Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Ga terug
44A3F9EB-2C61-4C13-876F-F1A87BA3E41F 2
3 maart 2022

PERFORMANCE PROJECT

We ervaren allemaal beginnerswinsten door ook maar iets te doen en gaan ervan uit dat het voor altijd gemakkelijk zal zijn.

En als dat niet het geval is, gaan we ervan uit dat we er niet geschikt voor zijn, raken ontmoedigd en worden het slachtoffer door de schuld buiten onszelf te leggen op genetica, tijd, geld of welke andere zwakke reden dan ook waarvan we denken dat die past om te voorkomen dat we het gevoel hebben dat we gefaald hebben .

Een slachtoffer kan pas slagen als hij de volledige verantwoordelijkheid voor zijn resultaten op zich neemt.

Succesvolle mensen nemen de verantwoordelijkheid voor hun leven en realiseren zich dat ze hun lichaam kunnen opbouwen en gaan op zoek naar alle manieren om het te laten gebeuren.

Het is een 360-gradenbenadering als je VOOR HET LEVEN in een slank, gezond en krachtig lichaam wilt leven. Ik kan je verzekeren, een krachtig lijf in de spiegel is leuk maar de echte fun beleef je keer 100 door je staat van zelfverzekerdheid in je leven.

In de basis zijn jullie allemaal goed bezig door minimaal twee keer per 10 dagen slim en effectief op de Milon te trainen! Doe je dit niet dan vreet je eigen lijf je spiermassa op en daarvoor is bewegen of sport-en spel activiteiten doen leuk en gezond maar het gaat sarcopenia niet effectief tegen. Als we ouder worden verliezen we dus onze spiermassa.

Ben jij op een punt dat je next level wilt gaan, meer resultaat en bereid daarvoor te investeren en zie je daar meerwaarde in?

Ik heb het lang uitgesteld zelf op te pakken maar ik geef me over. Ik ben bereid om met volledige commitment een selecte groep toppers van jullie een doorbraak op jezelf neer te zetten. De 25 jaar trainingservaring, 100.000 euro+ die ik erin gestopt heb en 15 jaar ervaring als docent, mastertrainer, personal trainer en sport nutritionist. Ik pak het (voor nu) weer tijdelijk zelf op.

Wil jij een doorbraak neerzetten? Dan nodig ik je uit om met mij te spreken, stuur een mailtje naar info@gogo-fit.nl

Ik heb ruimte om met 5 kanjers serieuze impact te maken op hun leven in de club in Waalwijk. Wil je met mij persoonlijk werken?

F*ck moeilijk, eng, duur of welk bezwaar dan ook. Durf te beslissen en kies voor jezelf, jouw leven en je kostbaarste bezit: jouw lijf.

Lets talk!

Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Wij gaan je helpen, laat je nu vrijblijvend informeren

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Eindelijk een oplossing voor mensen die niet graag sporten én weinig tijd hebben! 

Met wat zenuwen in mijn lijf ging ik naar GoGo Fit Waalwijk. Toch niet weer zo’n mega fitnessclub waar ze veel beloven en niets waarmaken? Een vriendin had voor mij een afspraak gemaakt. Zij is erg enthousiast. Dit is écht anders vertelde ze. Dit is écht iets voor jou. Ook vertelde ze over de resultaten die ze inmiddels geboekt had. Als zij het kan, moet ik het ook kunnen.
Ondanks dat ik niet zo’n sporter ben... Alles werd automatisch ingesteld. De ontvangst was hartelijk, ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Mijn vriendin was al eerder bekend met Milon maar dan de oudere apparaten. De overstap naar de nieuwste Milon Q cirkel bij GoGo Fit was geweldig vertelde ze. 

Na een korte vragenlijst over mijn gezondheid en mijn motivatie om te willen sporten, kon ik mij omkleden. Een lidmaatschap voor een jaar was nog niet nodig, ik mocht het eerst ervaren en kreeg een garantieperiode van drie maanden.
Dat vond ik wel interessant. Ik kreeg eerst een uitleg over de Milon Cirkel, dit zou voor mij de ideale manier zijn om te starten. De Milon Cirkel is een gemakkelijke manier om goed en op een veilige manier fit te worden, vertelde mijn coach me! Elke spieroefening duurt slechts één minuut en de conditie oefeningen duren vier minuten. Je wisselt steeds door en hoeft nooit te wachten. Op het toestel zie je wanneer je trainingsminuut voorbij is. Ik kreeg een eigen chipkaart. Na een bodyscan stelde mijn coach de toestellen iets bij voor mij zodat ik zelfs met mijn knieklachten veilig kan trainen. De volgende training moet ik gewoon mijn chipkaart of polsbandje aanbieden op het apparaat, en alles stelt zich dan automatisch in, zoals mijn coach dat de eerste keer gedaan heeft. Ik kan dus geen fouten maken. Oef, wat een geruststelling.

Ik had direct goed contact met de andere leden 35 minuten later was ik na lange tijd niet sporten lekker een beetje bezweet en voelde ik mij super. De tijd was omgevlogen. Ik was een beetje bang dat ik het niet zou kunnen maar het ging juist prima. De sfeer was daar echt heel prettig en ontspannen. Ik vreesde wel dat ik de volgende dag niet meer uit bed zou kunnen komen, maar dat viel reuze mee.
 

Het leuke aan de Milon Cirkel is dat je echt moe wordt zonder dat je het merkt! Je kan ook niets verkeerd doen, dus je kunt jezelf helemaal laten gaan. Verbeterde stofwisseling Ik wil graag gewicht verliezen, op de juiste en gezonde manier, gelukkig kunnen ze mij ook helpen met een leuk afvalprogramma. De Milon Cirkel verhoogt mijn stofwisseling. Elke training gaat het beter! Ik had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden en ook zo snel resultaat zou krijgen. Na een maand was ik een hele kledingmaat kwijt! Mijn rugklachten zijn weg , ik slaap beter en voel mij fitter. Bovendien heb ik leuke mensen leren kennen en ga ik met plezier 2 keer per week trainen, het is een hele prettige sfeer en het zijn professionele, fijne coaches. Het kost mij echt geen moeite meer om mezelf te motiveren om te gaan en als ik mijn streefgewicht heb bereikt zou 2 keer per 10 dagen voldoende zijn om
het resultaat te behouden. Ik heb met zoveel plezier mijn leefstijl aangepast met bewegen en gezond eten dat ik het iedereen van harte aanraadt. 

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2022 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM