Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Ga terug
44A3F9EB-2C61-4C13-876F-F1A87BA3E41F 2
3 maart 2022

PERFORMANCE PROJECT

We ervaren allemaal beginnerswinsten door ook maar iets te doen en gaan ervan uit dat het voor altijd gemakkelijk zal zijn.

En als dat niet het geval is, gaan we ervan uit dat we er niet geschikt voor zijn, raken ontmoedigd en worden het slachtoffer door de schuld buiten onszelf te leggen op genetica, tijd, geld of welke andere zwakke reden dan ook waarvan we denken dat die past om te voorkomen dat we het gevoel hebben dat we gefaald hebben .

Een slachtoffer kan pas slagen als hij de volledige verantwoordelijkheid voor zijn resultaten op zich neemt.

Succesvolle mensen nemen de verantwoordelijkheid voor hun leven en realiseren zich dat ze hun lichaam kunnen opbouwen en gaan op zoek naar alle manieren om het te laten gebeuren.

Het is een 360-gradenbenadering als je VOOR HET LEVEN in een slank, gezond en krachtig lichaam wilt leven. Ik kan je verzekeren, een krachtig lijf in de spiegel is leuk maar de echte fun beleef je keer 100 door je staat van zelfverzekerdheid in je leven.

In de basis zijn jullie allemaal goed bezig door minimaal twee keer per 10 dagen slim en effectief op de Milon te trainen! Doe je dit niet dan vreet je eigen lijf je spiermassa op en daarvoor is bewegen of sport-en spel activiteiten doen leuk en gezond maar het gaat sarcopenia niet effectief tegen. Als we ouder worden verliezen we dus onze spiermassa.

Ben jij op een punt dat je next level wilt gaan, meer resultaat en bereid daarvoor te investeren en zie je daar meerwaarde in?

Ik heb het lang uitgesteld zelf op te pakken maar ik geef me over. Ik ben bereid om met volledige commitment een selecte groep toppers van jullie een doorbraak op jezelf neer te zetten. De 25 jaar trainingservaring, 100.000 euro+ die ik erin gestopt heb en 15 jaar ervaring als docent, mastertrainer, personal trainer en sport nutritionist. Ik pak het (voor nu) weer tijdelijk zelf op.

Wil jij een doorbraak neerzetten? Dan nodig ik je uit om met mij te spreken, stuur een mailtje naar info@gogo-fit.nl

Ik heb ruimte om met 5 kanjers serieuze impact te maken op hun leven in de club in Waalwijk. Wil je met mij persoonlijk werken?

F*ck moeilijk, eng, duur of welk bezwaar dan ook. Durf te beslissen en kies voor jezelf, jouw leven en je kostbaarste bezit: jouw lijf.

Lets talk!

Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Vul eenvoudig je gegevens en eventuele vraag in.

Ontvang direct alle (start)informatie

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Copyright © 2022 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM