Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Aalburg

Op zoek naar een fitness in de buurt van Aalburg?

Ben je op zoek naar een fitnessclub in de buurt van Aalburg? Kom eens een keer een kijkje nemen bij GoGo Fit in Waalwijk! Wij bieden diverse fitnessmogelijkheden aan waarbij ons team aan trainers je probeert uit te dagen. 

In onze fitness vind je genoeg fitnessapparatuur en genoeg ruimte om te kunnen trainen aan een betere levensstijl. Bij GoGo Fit kun je terecht voor zowel cardio, losse gewichten en meer. Onze trainers helpen je graag bij verschillende oefeningen en apparaten zodat we samen een goede training kunnen realiseren. Heb je ergens vragen over of hulp bij nodig? Aarzel niet en vraag het! Ook wanneer je geen ervaring hebt met fitness helpen wij je graag.

Welke fitnessapparatuur kan ik gebruiken?

Wil je gaan voor een cardiotraining of kies je voor een krachttraining? Dit is beide mogelijk in onze fitness in de buut van Aalburg! Onze trainers kunnen ook een plan voor je opstellen om zowel cardiotraining als krachttraining voor je te combineren. Daarnaast kun je bij GoGo Fit het Milon Circuit doorlopen. In dit circuit worden cardio- en krachttraining met elkaar gecombineerd en wordt ervoor gezorgd dat jij het meeste uit je training haalt. Deze training is dan ook maar 35 minuten. Toch zie je al snel resultaat door deze training te herhalen.

Naast fitness organiseert GoGo Fit diverse bootcamps in kleinere groepen. Dit doen we zowel binnen als buiten.

Persoonlijke begeleiding krijgen tijdens het fitnessen

Tijdens het sporten in de buurt van Aalburg wil je natuurlijk de juiste begeleiding krijgen tijdens jouw workout. Bij GoGo Fit Boutique Lifestyle Club hebben we gekwalificeerde en vriendelijke trainers in dienst die jou tot het uiterste willen pushen. Samen haal je zo jouw gestelde doelen! Wij zijn een kleinschalige fitnessclub en persoonlijke aandacht staat bij ons op 1. Op deze manier zul je zien dat resultaten veel sneller behaald worden.

Ervaar GoGo Fit Boutique Lifestyle Club een week gratis!

Lekker kunnen sporten in een fitness in de buurt van Aalburg? Kies voor GoGoFit, de eerste stap naar een nieuwe levensstijl! Wil je eerst proberen of GoGo Fit bij jou past? Wij bieden een gratis proefweek aan waarbij je zelf de voordelen van GoGo Fit kunt ervaren.

Wil je graag meer informatie over Gogo Fit Boutique Lifestyle Club of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Fitness | Aalburg

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM