Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Aalburg

Fysiotherapie bij Gogo Fit Boutique Lifestyle Club

Op zoek naar een professionele fysiotherapeut in de omgeving van Aalburg? GoGo Fit Boutique Lifestyle Club heeft daarvoor Fysio Company! Dit is een samenwerking van fysiotherapeuten met verschillende specialisme. Met deze samenwerking willen we inspelen op de vele veranderingen in de gezondheidszorg. Fysio Company biedt zorg op maat om jouw klachten te verhelpen. Door middel van goede bereikbaarheid, toegankelijkheid, transparante kwaliteit en op de zorgvraag afgestemde kennis en therapieaanbod zullen wij dit bereiken.

Onze moderne praktijk beschikt over een oefenruimte en er zijn diverse mogelijkheden voor de revalidatie bij langdurige klachten. Je wilt natuurlijk na de behandelingen klachtenvrij blijven. Daarom geven wij jou genoeg adviezen en oefeningen mee, om dit te kunnen waarborgen.

Sportblessures verhelpen met fysiotherapie bij jou in Aalburg

Ook voor het verhelpen van sportblessures kun je bij Fysio Company terecht. Onze ervaren fysiotherapeuten kunnen jou het beste adviseren en begeleiden bij een blessure. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen sporten. Met de juiste begeleiding en oefeningen zul je snel weer van je blessure af zijn.

Fysiotherapeutisch Consult

Voordat we beginnen met de behandelingen wordt er tijdens een fysiotherapeutisch consult een intakegesprek uitgevoerd. In dit gesprek praten we over jouw klachten en over welke beperkingen dit voor jou geeft in het dagelijks leven of tijdens het sporten. Aan de hand van deze informatie brengen we het probleem in kaart en wordt er een plan opgesteld voor behandelingen. 

Betaling en vergoeding van Fysiotherapie

Veel mensen vragen zich af wat de kosten zijn van fysiotherapie. Dit hangt af van de verzekering die je hebt. Fysiotherapie wordt alleen vergoed door de verzekering wanneer je een aanvullende verzekering afgesloten hebt. Aandoeningen uit chronische lijst worden ook vergoed vanuit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. Wanneer wij een contract hebben met jouw zorgverzekeraar sturen wij de rekening gelijk naar de zorgverzekeraar. Wanneer dit niet het geval is, krijg je van ons de rekening die je zelf gemakkelijk kunt insturen naar de verzekering.

De geschikte praktijk voor jou fysio behandeling in Aalburg

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in de buurt van Aalburg met de nodige ervaring? Neem dan contact op via de website van Fysio Company.

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Fysiotherapie | Aalburg

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM