Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Milon

Wordt fit in 35 minuten!

Je herkent het vast, je wilt graag fitter en sterker worden, maar waar haal je al die tijd vandaan? Dan hebben wij de oplossing voor je; onze Milon Cirkel fitness. Gewicht verliezen, kracht opbouwen of gezonder worden? Dankzij ons Milon Circuit bereik je deze doelen met slechts 35 minuten aan intensieve training.

Benieuwd of de Milon Cirkel bij jou past?

De kleinschalige opzet van de Milon Cirkel garandeert aandacht en een veilige en vertrouwde trainingsomgeving.

Voor wie is de Milon Cirkel geschikt?

  • Mensen die in korte tijd fit willen worden en meer spiermassa willen opbouwen
  • Mensen die werken aan een gezond gewicht of willen afslanken
  • Mensen die een druk leven hebben
  • Mensen die op advies van een arts of fysiotherapeut komen
  • De fanatieke sporter die naast het doen van een andere sport alle spiergroepen in balans wil houden.

Het bijzondere aan onze toestellen is dat deze na een lichaamsscan en een eerste instel ronde altijd de ideale positie aannemen van elke individuele sporter. De gegevens van de lichaamsscan worden opgeslagen op een persoonlijk polsbandje, het apparaat dat je wilt gebruiken stelt zich automatisch in naar de juiste instellingen. Zo verlies je geen tijd aan het juist instellen van de apparaten. Bovendien zorgt het apparaat er op deze manier voor dat de oefening altijd op de juiste manier uitgevoerd wordt. De trainer kan samen met de sporter de resultaten uitlezen en beoordelen. Via een computer kan er gezien worden of er optimaal getraind is en of het lichaam in balans is.

Meer resultaat in minder tijd!

Met slechts 2 rondes op dit circuit ben je in 35 minuten klaar met de gehele training. Met één training per 5 dagen zal je spiermassa al toenemen. Ideaal dus voor mensen die snel resultaat willen boeken en weinig tijd hebben. Voor een optimale spieropbouw en vetverbranding is het wel van belang dat je minimaal tweemaal per 10 dagen traint op het circuit.

Het blijft uitdagend!

Het programma is opgebouwd in verschillende fases waardoor de trainingen uitdagend blijven. Een fase bestaat uit ongeveer 20 trainingen. Hierna zal je naar een volgende fase gaan en worden de apparaten weer anders ingesteld. De fitnesstoestellen kunnen zo ingesteld worden dat het mogelijk is de spieren excentrisch te trainen. Dit houdt in dat de teruggaande beweging zwaarder kan worden ingesteld dan de heengaande beweging. Hierdoor zal iedere beweging 30% effectiever zijn dan bij normale fitnessapparatuur.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Milon

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM