Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Vlijmen

Sporten in de sportschool met weinig tijd

Er zijn veel mensen die graag willen sporten in een sportschool, maar daar te weinig tijd voor hebben. GoGo Fit in de omgeving van Vlijmen heeft daar een oplossing voor! Bij GoGo Fit kun je al fit worden met maar 35 minuten per training. Dit kan met onze eigen Milon Cirkel. Dit circuit help bij het verliezen van gewicht, bij het opbouwen van kracht en bij gezonder worden.

Wanneer je één keer per 5 dagen 2 rondes doet van totaal 35 minuten zorgt dit voor het opbouwen van spiermassa. Meerdere keren trainen op ons Milon Circuit is uiteraard ook mogelijk voor een nog sneller resultaat!

Kom sporten wanneer het jou uitkomt!

Wij vinden het erg belangrijk dat we voor onze sporters klaar staan en dat je altijd bij de sportschool in de buurt van Vlijmen terecht kan. Mede daarom hanteren wij onze ruime openingstijden. Onze sportschool is open van maandag tot en met donderdag, zowel van 08:30 tot 12:00 als van 16:00 uur tot 21:00 uur!

Wil je liever sporten op je vrije dagen in het weekend? Zelfs dat kan bij GoGo Fit Boutique Lifestyle Club. Op de dagen vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij geopend van 08:30 uur tot 12:00 uur. Ook zijn er, vooral voor onze medische patiënten, mogelijkheden om buiten onze vaste openingstijden te trainen.

Bedrijfsfitness bij GoGo Fit!

GoGo Fit heeft een samenwerking met diverse partners op het gebied van bedrijfsfitness in Vlijmen. Wij vinden het belangrijk dat we gezond zijn en blijven. Daarom geven we jouw werkgever de mogelijkheid om jou met maar liefst 50% korting te laten sporten bij ons. Bij deelname aan deze regeling worden de abonnementskosten ingehouden op jouw salaris. Hierdoor gaan de abonnementskosten omlaag als gevolg van fiscaal voordeel. Zo is de gemiddelde korting op het abonnement 42%. Ook als je al lid bent kun je hier alsnog gebruik van maken.

Kom jij sporten bij GoGo Fit?

Heb jij na het lezen van deze tekst nog vragen over GoGo Fit Boutique Lifestyle Club, de sportschool bij jou in de buurt van Vlijmen? Of wil je je graag aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Sportschool | Vlijmen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM