Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Waalwijk

Weinig tijd? Sport in de sportschool GoGo Fit in Waalwijk!

Veel mensen denken dat ze te weinig tijd hebben om te sporten in de sportschool. Het is echter bij GoGo Fit al mogelijk om een effectieve workout te doen in slechts 35 minuten per training! In Waalwijk bieden wij het zogenoemde Milon Circuit aan! Binnen dit circuit wordt een combinatie gemaakt van krachttraining en cardiotraining. Op deze manier helpt het circuit zowel bij het opbouwen van kracht en bij het verliezen van gewicht. Bovendien zorgt er voor een gezondere levensstijl! Je ziet al resultaat wanneer je één keer per 5 dagen 2 rondes doet van 35 minuten. Hoe vaker je het Milon Circuit uitvoert, hoe sneller je resultaat ziet!

Kom sporten in onze sportschool in Waalwijk wanneer het jou uitkomt!

Het is het prettigst om te sporten in een sportschool wanneer het jou het beste uitkomt! Daarom hebben wij gekozen voor ruime openingstijden van onze sportschool in Waalwijk. Je kunt bij ons terecht van maandag tot en met zondag. Van maandag tot en met donderdag zijn wij open van 08:30 tot 12:00 én van 16:00 uur tot 21:00 uur! Wanneer je liever in het weekend in onze sportschool komt sporten kan dit op vrijdag, zaterdag en zondag van 08:30 uur tot 12:00 uur.

Daarnaast zijn er, vooral voor onze medische patiënten, mogelijkheden om buiten onze vaste openingstijden te trainen. Daarvoor maak je samen met de begeleiders afspraken.

Bedrijfsfitness bij de sportschool GoGo Fit in Waalwijk!

Er zijn bij GoGo Fit diverse mogelijkheden voor het laten sporten van jouw medewerkers in onze sportschool in Waalwijk. Voor werkgevers is het belangrijk dat je gezond en fit blijft. We kunnen daarom de mogelijkheid bieden om via een regeling jou met maar liefst bijna 50% korting te laten sporten in onze sportschool. De abonnementskosten worden ingehouden op jouw salaris, de kosten kunnen omlaag omdat dit een fiscaal voordeel oplevert. Ook al bestaande leden kunnen gebruik maken van deze regeling! We komen graag in contact met je om meer uitleg te geven over deze regeling.

Kom jij sporten bij onze sportschool in Waalwijk?

Denk je dat onze sportschool GoGo Fit Boutique Lifestyle Club in Waalwijk de sportschool is die bij jou past? Je kunt je gemakkelijk aanmelden via onze website! Daarnaast is het ook mogelijk om eerst een gratis proefweek te krijgen voor onze sportschool om zelf te ervaren wat GoGo Fit voor jou kan betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Sportschool | Waalwijk

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM