Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Waalwijk

Weinig tijd? Sport in de sportschool GoGo Fit in Waalwijk!

Veel mensen denken dat ze te weinig tijd hebben om te sporten in de sportschool. Het is echter bij GoGo Fit al mogelijk om een effectieve workout te doen in slechts 35 minuten per training! In Waalwijk bieden wij het zogenoemde Milon Circuit aan! Binnen dit circuit wordt een combinatie gemaakt van krachttraining en cardiotraining. Op deze manier helpt het circuit zowel bij het opbouwen van kracht en bij het verliezen van gewicht. Bovendien zorgt er voor een gezondere levensstijl! Je ziet al resultaat wanneer je één keer per 5 dagen 2 rondes doet van 35 minuten. Hoe vaker je het Milon Circuit uitvoert, hoe sneller je resultaat ziet!

Kom sporten in onze sportschool in Waalwijk wanneer het jou uitkomt!

Het is het prettigst om te sporten in een sportschool wanneer het jou het beste uitkomt! Daarom hebben wij gekozen voor ruime openingstijden van onze sportschool in Waalwijk. Je kunt bij ons terecht van maandag tot en met zondag. Van maandag tot en met donderdag zijn wij open van 08:30 tot 12:00 én van 16:00 uur tot 21:00 uur! Wanneer je liever in het weekend in onze sportschool komt sporten kan dit op vrijdag, zaterdag en zondag van 08:30 uur tot 12:00 uur.

Daarnaast zijn er, vooral voor onze medische patiënten, mogelijkheden om buiten onze vaste openingstijden te trainen. Daarvoor maak je samen met de begeleiders afspraken.

Bedrijfsfitness bij de sportschool GoGo Fit in Waalwijk!

Er zijn bij GoGo Fit diverse mogelijkheden voor het laten sporten van jouw medewerkers in onze sportschool in Waalwijk. Voor werkgevers is het belangrijk dat je gezond en fit blijft. We kunnen daarom de mogelijkheid bieden om via een regeling jou met maar liefst bijna 50% korting te laten sporten in onze sportschool. De abonnementskosten worden ingehouden op jouw salaris, de kosten kunnen omlaag omdat dit een fiscaal voordeel oplevert. Ook al bestaande leden kunnen gebruik maken van deze regeling! We komen graag in contact met je om meer uitleg te geven over deze regeling.

Kom jij sporten bij onze sportschool in Waalwijk?

Denk je dat onze sportschool GoGo Fit Boutique Lifestyle Club in Waalwijk de sportschool is die bij jou past? Je kunt je gemakkelijk aanmelden via onze website! Daarnaast is het ook mogelijk om eerst een gratis proefweek te krijgen voor onze sportschool om zelf te ervaren wat GoGo Fit voor jou kan betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Sportschool | Waalwijk

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Wij gaan je helpen, laat je nu vrijblijvend informeren

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Eindelijk een oplossing voor mensen die niet graag sporten én weinig tijd hebben! 

Met wat zenuwen in mijn lijf ging ik naar GoGo Fit Waalwijk. Toch niet weer zo’n mega fitnessclub waar ze veel beloven en niets waarmaken? Een vriendin had voor mij een afspraak gemaakt. Zij is erg enthousiast. Dit is écht anders vertelde ze. Dit is écht iets voor jou. Ook vertelde ze over de resultaten die ze inmiddels geboekt had. Als zij het kan, moet ik het ook kunnen.
Ondanks dat ik niet zo’n sporter ben... Alles werd automatisch ingesteld. De ontvangst was hartelijk, ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Mijn vriendin was al eerder bekend met Milon maar dan de oudere apparaten. De overstap naar de nieuwste Milon Q cirkel bij GoGo Fit was geweldig vertelde ze. 

Na een korte vragenlijst over mijn gezondheid en mijn motivatie om te willen sporten, kon ik mij omkleden. Een lidmaatschap voor een jaar was nog niet nodig, ik mocht het eerst ervaren en kreeg een garantieperiode van drie maanden.
Dat vond ik wel interessant. Ik kreeg eerst een uitleg over de Milon Cirkel, dit zou voor mij de ideale manier zijn om te starten. De Milon Cirkel is een gemakkelijke manier om goed en op een veilige manier fit te worden, vertelde mijn coach me! Elke spieroefening duurt slechts één minuut en de conditie oefeningen duren vier minuten. Je wisselt steeds door en hoeft nooit te wachten. Op het toestel zie je wanneer je trainingsminuut voorbij is. Ik kreeg een eigen chipkaart. Na een bodyscan stelde mijn coach de toestellen iets bij voor mij zodat ik zelfs met mijn knieklachten veilig kan trainen. De volgende training moet ik gewoon mijn chipkaart of polsbandje aanbieden op het apparaat, en alles stelt zich dan automatisch in, zoals mijn coach dat de eerste keer gedaan heeft. Ik kan dus geen fouten maken. Oef, wat een geruststelling.

Ik had direct goed contact met de andere leden 35 minuten later was ik na lange tijd niet sporten lekker een beetje bezweet en voelde ik mij super. De tijd was omgevlogen. Ik was een beetje bang dat ik het niet zou kunnen maar het ging juist prima. De sfeer was daar echt heel prettig en ontspannen. Ik vreesde wel dat ik de volgende dag niet meer uit bed zou kunnen komen, maar dat viel reuze mee.
 

Het leuke aan de Milon Cirkel is dat je echt moe wordt zonder dat je het merkt! Je kan ook niets verkeerd doen, dus je kunt jezelf helemaal laten gaan. Verbeterde stofwisseling Ik wil graag gewicht verliezen, op de juiste en gezonde manier, gelukkig kunnen ze mij ook helpen met een leuk afvalprogramma. De Milon Cirkel verhoogt mijn stofwisseling. Elke training gaat het beter! Ik had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden en ook zo snel resultaat zou krijgen. Na een maand was ik een hele kledingmaat kwijt! Mijn rugklachten zijn weg , ik slaap beter en voel mij fitter. Bovendien heb ik leuke mensen leren kennen en ga ik met plezier 2 keer per week trainen, het is een hele prettige sfeer en het zijn professionele, fijne coaches. Het kost mij echt geen moeite meer om mezelf te motiveren om te gaan en als ik mijn streefgewicht heb bereikt zou 2 keer per 10 dagen voldoende zijn om
het resultaat te behouden. Ik heb met zoveel plezier mijn leefstijl aangepast met bewegen en gezond eten dat ik het iedereen van harte aanraadt. 

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2022 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM