Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Fysiotherapie

Fysiotherapie bij GoGo Fit Boutique Lifestyle Club

Ben je op zoek naar een professionele fysiotherapeut? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Fysio Company is een samenwerking van fysiotherapeuten met verschillende specialisme. Ons doel is om door middel van een goede samenwerking in te spelen op alle veranderingen in de gezondheidszorg. Bovendien bieden we zorg op maat, om zo jouw klachten te verhelpen. Dit bereiken wij door middel van goede bereikbaarheid, toegankelijkheid, transparante kwaliteit en op de zorgvraag afgestemde kennis en therapieaanbod. Wij bieden deze zorg met persoonlijke aandacht in een frisse en moderne praktijk. In onze praktijk met oefenruimte is er voldoende mogelijkheden voor de revalidatie en langdurige klachten. Wij vinden het erg belangrijk dat je ook na de behandeling klachtenvrij blijft. Je krijgt daarom adviezen en/of oefeningen mee van onze fysiotherapeuten om dit te realiseren.

Fysiotherapie voor sportblessures

Sporten is goed voor iedereen, maar soms kan sporten leiden tot diverse sportblessures. Wanneer je een sportblessure hebt opgelopen kan je bij ons terecht. Onze ervaren fysiotherapeuten kunnen je het beste adviseren en begeleiden bij een opgelopen blessure.

Fysiotherapeutisch Consult

Tijdens een fysiotherapeutisch consult wordt er eerst een intakegesprek afgenomen. Dit doen we om meer informatie te krijgen over jouw klacht en de beperkingen die je ervaart in het dagelijks leven of tijdens het sporten. Na dit gesprek brengen wij jouw problemen in kaart.

Betaling & vergoeding van fysiotherapie

Jouw behandelingen bij onze fysiotherapie worden direct gedeclareerd bij je zorgverzekering als wij een contract hebben met jouw zorgverzekeraar. Zo niet, dan ontvang je van ons de nota die je zelf gemakkelijk en snel kunt insturen. Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding? Je dient dan wel een aanvullende verzekering afgesloten te hebben. Aandoeningen uit chronische lijst worden ook vergoed vanuit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling.

Op zoek naar de juiste praktijk voor je fysio behandeling?

Op zoek naar een geschikte fysiotherapeut? Neem dan contact op via de website van Fysio Company!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Fysiotherapie

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM