Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
Tekst - Afvallen

AFVALLEN EN SLANK EN FIT WORDEN

Heel veel van onze leden vinden ons met een duidelijk doel, namelijk afvallen. De meesten weten ons al prima te vinden. Dat is ook niet vreemd, wij pakken in Waalwijk en omgeving afvallen namelijk slimmer aan. 

Afvallen is niet altijd even makkelijk, daar komen vaak ook psychische redenen bij kijken. Al is het in de regel meestal simpel. Je moet zorgen dat je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt. 
Dat betekent dat je twee dingen kunt doen:

  1. Je kan zorgen voor extra verbranding .
  2. Je kan zorgen dat je minder calorieën binnen krijgt. 

Bij GoGo Fit combineren we beide zaken, want we weten dat je het liefst snel wilt afvallen. Die extra verbranding realiseren we door je een compleet menu te bieden met voldoende eetmomenten waarin je ook nog eens de juiste dingen eet. 
Zo stimuleren we je vetverbranding, een basis om te kunnen afvallen. Daarnaast bieden we de meest effectieve training voor conditie en spieren. Juist die spieren zorgen voor een verhoogde vetverbranding en dat is de basis om te kunnen afvallen. 

AL VELE MENSEN GEHOLPEN MET AFVALLEN 

We hebben al veel mensen helpen afvallen in Waalwijk! De ervaring van onze trainers, coaches en consulenten is zo groot dat we voor iedereen wel en traject vinden. We maken geen gebruik van een magische wonderpil of shake. Daarnaast ga je absoluut geen honger lijden in een crash dieet. We gaan niet supersnel en we kiezen niet voor het "JoJo" effect, maar voor een lange termijn aanpak. Wondermiddelen bestaan namelijk niet, daarom helpen onze coaches je ook afvallen. Het belangrijkste is dat je jouw nieuwe levensstijl volhoudt. Onze coaches helpen je daarbij in een individueel traject of afvallen in groepen.

GoGo Fit Boutique Lifestyle Club maakt snel afvallen in de omgeving toegankelijk. Met een team van deskundige professionals helpen wij je met heel veel plezier tot soms wel een kilo per week afslanken. 

We maken graag een afspraak met jou voor een eerste vrijblijvend adviesgesprek bij ons in de boutique club onder het genot van een bak koffie of thee.

 

✆ Nu bellen  @ Nu mailen


 

 

Vaak ontvangt u een vergoeding vanuit de zorgverzekering voor ons programma bij begeleiding. Raadpleeg uw zorgverzekering en uw polis om te controleren of u in aanmerking komt.

 

Al jaren zijn we nummer 1 in Waalwijk en omgeving met het begeleiden van mensen die af willen vallen en lifestyle coaching

 

 

 

 

 

✆ Nu bellen  @ Nu mailen

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Direct contact

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER OF TERUGBEL VERZOEK

Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Rondleiding of Gratis proefweek op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training en Small group training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon

Wij zullen u zo snel mogelijk contacten

Wij respecteren uw privacy en zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

- Team GoGo Fit

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
Logo-GoGo-Fit
Logo-GoGo-Fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald (Waalwijk)

Ronald (Waalwijk)

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha (Waalwijk)

Masha (Waalwijk)

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Saskia
Saskia (Waalwijk)

Saskia (Waalwijk)

★★★★★

Nette gym met een frisse uitstraling voor alle leeftijden. Iedereen kan hier sporten ongeacht eventuele fysieke beperkingen. En wil je aan jezelf werken, dan is er het lifestyle programma BenFit om onder begeleiding de nodige kilo’s kwijt te raken. Ik sport hier al 4,5 jaar met heel veel plezier!

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM