no script
Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
Ga terug
Cornelis Trimbach GoGo Fit Waalwijk, Milon Waalwijk, Milon Kaatsheuvel, Milon Drunen, Milon Vlijmen
20 mei 2023

Het Wondermiddel bij Uitstek

Ontdek het Wondermiddel tegen Ouderdom: Myokines

Bij een intensieve spierbelasting tweemaal per week, ontstaan er zogenaamde microtrauma's in de spieren. Deze initiëren een proces waarbij bioactieve stoffen vrijkomen, met als boodschap aan alle cellen in uw lichaam: 'blijf jong'.

Myokines: Het Wondermiddel bij Uitstek

Spieren geven myokines af, echter alleen bij voldoende intensieve belasting. Gewone sport- of bewegingsactiviteiten zijn uiteraard gunstig, maar blijken niet voldoende om deze krachtige stoffen in ons lichaam vrij te maken. De sleutel tot het vrijkomen van dit wondermiddel is adequaat gedoseerde krachttraining.

Wat is de Rol van Myokines?

Myokines zijn hormoonachtige stoffen die signalen geven aan alle andere cellen in uw lichaam. Ze stimuleren uw hersenfunctie, houden uw bloedvaten en huid flexibel, uw botten sterk, bevorderen het vetmetabolisme en houden uw bloedsuikerspiegel in balans. Myokines kunnen zelfs beschermend werken tegen kanker en celveroudering tegengaan.

 

Foto: Cornelis Trimbach, 78 jaar. Bracht met GoGo Fit zijn biologische leeftijd met 10 jaar terug in de tijd in 12 weken en won 9kg spiermassa terug.

De Invloed van Spieren op de Gezondheid van Andere Organen

Myokines, vrijgegeven door uw spieren, stimuleren andere cellen om jeugdig en gezond te blijven. Als uw spieren wekelijks myokines vrijmaken, zal uw lichaam geen spiermassa of spierkracht verliezen, uw geest zal alert blijven, en uw algehele fitheid en gezondheid worden bevorderd. Het is echter belangrijk om te onthouden dat myokines alleen vrijkomen als gevolg van correct gedoseerde krachttraining.

Krachttraining: De Sleutel tot het Doorbreken van de Vicieuze Cirkel van Veroudering

Veel mensen doen niet tweemaal per week aan adequaat gedoseerde krachttraining. Deze vorm van training vereist een gerichte, veilige en efficiënte aanpak, die meestal niet op eigen kracht bereikt kan worden. Ons lichaam kan ook beperkingen opleggen door pijntjes en kwaaltjes, die we vaak als normaal beschouwen bij het ouder worden, maar die in feite de eerste tekenen kunnen zijn van spieratrofie (Sarcopenie).

Neem de Verantwoordelijkheid voor uw 'Ouderdom'

Sommige mensen lijken altijd jong te blijven, hun kracht en vitaliteit te behouden. Zijn zij gewoon gelukkig met goede genen? In werkelijkheid is genetica slechts tot 30% bepalend. Het is nooit te laat om te beginnen met krachttraining, zelfs niet als u al 80 jaar oud bent.

Herontdek het Plezier in het Leven

Een belangrijke verandering die ouder worden met zich meebrengt, is het verlies van spierkracht en mobiliteit die je in staat stellen om actief deel te nemen aan het leven. Door het onderhouden van uw spieren, kunt u echter blijven genieten van het leven - het spelen met kleinkinderen, het maken van stedentrips, winkelen met vrienden en samen naar voetbalwedstrijden gaan.

De Strijd tegen Sarcopenie

Het verlies van spierkracht en spiermassa wordt Sarcopenie genoemd. Sarcopenie kan uw leven beheersen, het bemoeilijkt beweging, uw sociale contacten verminderen, en zelfs uw organen en hersenen functioneren minder goed. Adequaat gedoseerde krachttraining is dus het belangrijkste wat u kunt doen om veroudering tegen te gaan.

Hulp en een Plan

Het is nooit te laat voor krachttraining. Onderzoeken uit Japan hebben aangetoond dat zelfs hoogbejaarde bedlegerige mensen nog kracht en spiermassa kunnen opbouwen. Het wondermiddel is altijd gedoseerde krachttraining. Met de beschikbare technologie en methodieken, en de gerichte begeleiding bij GoGo Fit in Waalwijk, is dit voor iedereen haalbaar.

Start Vandaag Nog

Het is belangrijk om een goede start te maken, en dat echte professionals je daarbij helpen. GoGo Fit is een vooruitstrevende healthclub die deze hulp kan bieden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zelfs gepensioneerde artsen, waaronder huisartsen, voor GoGo Fit kiezen als het beste alternatief voor traditionele fitness.

Hoewel het wellicht onbereikbaar lijkt, nodigen we je uit om je aan te melden en geheel vrijblijvend meer informatie aan te vragen of het direct vrijblijvend te ervaren. Laat je verrassen en ontdek hoe makkelijk, leuk en laagdrempelig het kan zijn in onze kleinschalige club.

Ervaar de Transformatie

Met het juiste plan, de juiste tools en de juiste begeleiding is het wonder van myokines binnen uw bereik. Bij GoGo Fit zijn we toegewijd aan het helpen van mensen van alle leeftijden, met name senioren, om de voordelen van krachttraining te ontdekken en te ervaren.

U hoeft geen genoegen te nemen met een leven van verminderde kracht en verminderde activiteit. Krachttraining kan de sleutel zijn tot het behouden van uw onafhankelijkheid, vitaliteit en algehele levenskwaliteit.

Neem Vandaag nog Actie

Als u klaar bent om de uitdaging aan te gaan en te beginnen met het heroveren van uw vitaliteit en levenskwaliteit, dan is dit het moment. Wacht niet tot morgen of volgende week. Neem de eerste stap naar een actiever, gezonder leven vandaag nog.

Meld u nu aan voor een vrijblijvende kennismaking bij GoGo Fit en ontdek hoe eenvoudig, plezierig en toegankelijk fitness kan zijn in onze kleinschalige, vriendelijke en professioneel begeleide omgeving. Laat u verrassen en ervaar zelf hoe krachttraining uw leven kan transformeren.

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Ga vandaag nog over tot actie! arrow action

Tekst - kennis maken

Altijd persoonlijke begeleiding op maat

Dé boutique health club waar je in een prettige sfeer verantwoord je fysieke en mentale resultaten kunt behalen. Middels hèt alternatief voor Fitness, personal training, voeding en fysiotherapie en ontspanning.

Op de nieuwste unieke Milon cirkel train je sneller, gemakkelijker en effectiever dan ooit. GoGo Fit is uitgerust met de nieuwste Milon Q - serie en body-en healthscan, een box ruimte en een functionele trainingsruimte.

We bieden (medisch) personal training aan en de small group lessen worden altijd in kleine groepjes van maximaal 6 personen gegeven zodat er altijd persoonlijke aandacht voor je is.

Ben je toe aan puur ontspannen, dan kun je altijd terecht in onze eigen beauty en massage studio in de club.

Vul eenvoudig je gegevens en eventuele vragen in en ontvang direct alle (start)informatie.

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
C5A74FEA-06E3-4942-A0C8-4422DB26770D
Yvonne

Yvonne

★★★★★

Fijne club met goede professionele begeleiding bij elk doel wat je hebt van afvallen tot blessure vrij worden, spier opbouwen of fit worden. GoGo Fit is kleinschalig en erg laagdrempelig. Goede sfeer.
En je bent met 35 minuten klaar en voel je je weer voldaan.

Er is ook een fijne schoonheidssalon waar je heerlijke massages en behandelingen kunt plannen.

Na het sporten op de Millon-Q cirkel of personal training kun je uitblazen met een heerlijke goede kop koffie of thee want die staat altijd voor je klaar. Er heerst een fijne ongedwongen sfeer.


Ik sport er nu 1 jaar en heb al verschillende doelen kunnen afvinken,ben dus erg tevreden en ga er nog meerdere doelen te behalen.

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Eindelijk een oplossing voor mensen die niet graag sporten én weinig tijd hebben! Met wat zenuwen in mijn lijf ging ik naar GoGo Fit Waalwijk. Toch niet weer zo’n mega fitnessclub waar ze veel beloven en niets waarmaken? Een vriendin had voor mij een afspraak gemaakt. Zij is erg enthousiast. Dit is écht anders vertelde ze. Dit is écht iets voor jou. Ook vertelde ze over de resultaten die ze inmiddels geboekt had. Als zij het kan, moet ik het ook kunnen.
Ondanks dat ik niet zo’n sporter ben... Alles werd automatisch ingesteld. De ontvangst was hartelijk, ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Mijn vriendin was al eerder bekend met Milon maar dan de oudere apparaten. De overstap naar de nieuwste Milon Q cirkel bij GoGo Fit was geweldig vertelde ze. 

Na een korte vragenlijst over mijn gezondheid en mijn motivatie om te willen sporten, kon ik mij omkleden. Een lidmaatschap voor een jaar was nog niet nodig, ik mocht het eerst ervaren en kreeg een garantieperiode van drie maanden.
Dat vond ik wel interessant. Ik kreeg eerst een uitleg over de Milon Cirkel, dit zou voor mij de ideale manier zijn om te starten. De Milon Cirkel is een gemakkelijke manier om goed en op een veilige manier fit te worden, vertelde mijn coach me! Elke spieroefening duurt slechts één minuut en de conditie oefeningen duren vier minuten. Je wisselt steeds door en hoeft nooit te wachten. Op het toestel zie je wanneer je trainingsminuut voorbij is. Ik kreeg een eigen chipkaart. Na een bodyscan stelde mijn coach de toestellen iets bij voor mij zodat ik zelfs met mijn knieklachten veilig kan trainen. De volgende training moet ik gewoon mijn chipkaart of polsbandje aanbieden op het apparaat, en alles stelt zich dan automatisch in, zoals mijn coach dat de eerste keer gedaan heeft. Ik kan dus geen fouten maken. Oef, wat een geruststelling.

Ik had direct goed contact met de andere leden 35 minuten later was ik na lange tijd niet sporten lekker een beetje bezweet en voelde ik mij super. De tijd was omgevlogen. Ik was een beetje bang dat ik het niet zou kunnen maar het ging juist prima. De sfeer was daar echt heel prettig en ontspannen. Ik vreesde wel dat ik de volgende dag niet meer uit bed zou kunnen komen, maar dat viel reuze mee.
 

Het leuke aan de Milon Cirkel is dat je echt moe wordt zonder dat je het merkt! Je kan ook niets verkeerd doen, dus je kunt jezelf helemaal laten gaan. Verbeterde stofwisseling Ik wil graag gewicht verliezen, op de juiste en gezonde manier, gelukkig kunnen ze mij ook helpen met een leuk afvalprogramma. De Milon Cirkel verhoogt mijn stofwisseling. Elke training gaat het beter! Ik had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden en ook zo snel resultaat zou krijgen. Na een maand was ik een hele kledingmaat kwijt! Mijn rugklachten zijn weg , ik slaap beter en voel mij fitter. Bovendien heb ik leuke mensen leren kennen en ga ik met plezier 2 keer per week trainen, het is een hele prettige sfeer en het zijn professionele, fijne coaches. Het kost mij echt geen moeite meer om mezelf te motiveren om te gaan en als ik mijn streefgewicht heb bereikt zou 2 keer per 10 dagen voldoende zijn om
het resultaat te behouden. Ik heb met zoveel plezier mijn leefstijl aangepast met bewegen en gezond eten dat ik het iedereen van harte aanraadt. 

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen
Lindsey Timmermans GoGo Fit Waalwijk Drunen Kaatsheuvel Tilburg
Lindsey Timmermans

Lindsey Timmermans

★★★★★

Met de coaching van GoGo Fit ben ik al ruim 15kg afgevallen, zelfs als drukke moeder en onderneemster.

Het was 2020, net mijn tweede zwangerschap/bevalling achter de rug en wilde graag mijn overige (zwangerschaps)kilo’s kwijt. Ik zat in een negatieve spiraal.. wilde graag afvallen, maar merkte dat ik telkens toch weer in mijn oude (slechte) patroon terecht kwam. Vincent, de toen “nieuwe” eigenaar, had al snel in de gaten dat ik extra hulp nodig had. Door middel van gesprekken, kreeg ik steeds meer handvatten en motivatie om door te zetten en mezelf te overtuigen dat het wel lukte. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen no-time viel ik kilo’s af!

Door middel van de miloncirkel die ik (nog steeds) wekelijks 3 maal beoefen, de gezondere levensstijl die ik daarop aangepast heb, en de juiste coaching ben ik al ruim 15kg afgevallen.

Naast het feit dat ik de gewenste resultaten boek, heerst er bij GoGofit altijd een fijne sfeer. Ik voel mezelf welkom en de coaches staan altijd klaar voor een (advies)praatje.

GoGofit is voor mij meer dan een sportschool.

Verder lezen

© Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Disclaimer | Privacy | Cookies | Voorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

Proeftraining

Wil jij gebruik maken van een gratis proeftraining? Maak dan een afspraak door onderstaand formulier in te vullen.

Fittest

Ontdek hoe GoGo Fit ook jou kan helpen.

Wat voor doel wil je bereiken?
Wanneer wil je jou doel bereikt hebben?
Hoeveel keer per week ben je bereid om te trainen?
Wil je ook afvallen? En zo ja, hoeveel kg?
Hoe vaak denk je begeleiding nodig te hebben?
Was je eerder lid van een sportschool?
Contactgegevens
Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Logo

Doorzoek de website

Contact

Informatie

Tekst - openingstijden mobiel menu

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag 08:30 uur - 12:00 uur  16:00 uur - 21:00 uur

Vrijdag t/m zondag 08:30 uur - 12:00 uur

Personal training, beautysalon en fysiotherapie op afspraak 24/7
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
Versterk uw gezondheid met Myokines via doelgerichte krachttraining bij GoGo Fit in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Drunen.