Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
Tekst - Corona

Tijdelijk alles gratis + tot 1 maand na de lockdown gratis sporten op de Milon Cirkel

Kun je niet wachten om in onze club te komen sporten maar wil je toch graag al van start om aan je doelstelling te werken? Dan hoef je niet te wachten want wij komen als je lid bent bij je thuis gedurende de lockdown en zorgen dat je de lockdown niet dikker en zwakker maar slanker en fitter start. We coachen je de gehele lockdown doormiddel van voeding en training en je kunt nu al een kilo per week verliezen. Online of bij je thuis! (volledig conform RIVM richtlijnen en binnen de opgelegde maatregelingen)

Neem vandaag nog contact met ons op.  

 

> Contact opnemen <


COVID-19 / Corona

Huidige lockdown

Wat je doelstelling ook is, wij hebben de leefstijl oplossing zodat je ook nu positief vooruit kunt kijken naar jouw resultaten straks. Met de lockdown gaan wij gewoon door. We gaan zelfs verder door ruimschoots te compenseren en alle extra diensten aan te bieden ter waarde van honderden euro' s. Omdat jij het waard bent, en we niemand aan het lot over laten.

Tot 15-12-2020:

Team GoGo fit is er klaar voor om u weer te ontvangen in onze veilige trainingomgeving. Nergens zijn bezoekers beter te "sturen" dan binnen een moderne boutique fitness club als GoGo fit. Vakken met de juiste afmeting, natuurlijke ventilatie en extra afzuiging, veilige spatschermen van plexiglas, speciale tijden voor risicogroepen en een extra schoonmaakplan voor de Milon toestellen, losse materialen en deurkrukken. Bij binnenkomst op de club is er een duidelijk overzicht van de regels over hoe het veilig sporten in de coronatijd er bij ons uit ziet. 

GoGo Fit Boutique Lifestyle Club verzekerd u van een zo optimaal veilige omgeving en diensten door de deskundig getroffen aangepaste maatregelen conform opgelegde en door de branche geadviseerde minimale eisen. Daarnaast zijn er aangepaste mogelijkheden voor klanten en cliënten die vallen onder de risico groepen. U bent van harte welkom uzelf te laten informeren door onze professionals in de club. U kunt ons bellen of een e-mail sturen op info@gogo-fit.nl Bezoek aan de club kan uitsluitend op afspraak of reservering.

Belt u ons als u vragen heeft. Wij staan u graag te woord met een passend corona-veilig sportadvies. Of stel uw vraag gemakkelijk via het contactformulier.

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Direct contact

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER OF TERUGBEL VERZOEK

Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Rondleiding of Gratis proefweek op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training en Small group training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Fysio-en manuele therapie of shockwave therapie

✔︎ Beauty en Massage salon

Wij zullen u zo snel mogelijk contacten

Wij respecteren uw privacy en zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

- Team GoGo Fit

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald (Waalwijk)

Ronald (Waalwijk)

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha (Waalwijk)

Masha (Waalwijk)

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Saskia
Saskia (Waalwijk)

Saskia (Waalwijk)

★★★★★

Nette gym met een frisse uitstraling voor alle leeftijden. Iedereen kan hier sporten ongeacht eventuele fysieke beperkingen. En wil je aan jezelf werken, dan is er het lifestyle programma BenFit om onder begeleiding de nodige kilo’s kwijt te raken. Ik sport hier al 4,5 jaar met heel veel plezier!

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM