Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Personal training

Wat is een personal trainer?

Een personal trainer is iemand die de ervaring, kwaliteiten en kennis heeft om een bewegings- of trainingsplan op te stellen aan de hand van jouw wensen en lichamelijke conditie. Onze personal trainers zijn erkend en geschoold om dit uit te voeren. Het is een perfecte ondersteuning voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken en daarbij een steuntje in de rug wenst. Ieder mens is verschillend en daarom wordt er dan ook voor iedereen een persoonlijk trainingsplan gemaakt om jouw doelen te kunnen behalen. Als het regent of je even geen zin hebt om te sporten, is een personal training de stok achter de deur die je herinnert aan jouw doelen. Een personal trainer werkt resultaatgericht gedurende de gewenste periode aan een gezonde leefstijl voor jou!

Doelen stellen

Wat is jouw doel op weg naar een gezonde levensstijl?

  • Afslanken op een verantwoorde manier
  • Conditie op peil brengen of houden
  • Levensstijl veranderen
  • Werken aan je kracht en lichaamshouding
  • Strakker in je vel zitten
  • Meer spiermassa creëren

Hoe bepaal ik mijn doel?

Je kan jouw doel zelf bepalen, maar als je dit lastig vindt kunnen onze personal trainers je hierbij helpen. Dit doen we door middel van een intakegesprek. In dit gesprek brengen we jouw beginsituatie in kaart. Tijdens het gesprek zullen er bepaalde dingen naar voren komen. Deze punten kunnen wij dan vormen als een doelstelling. Een doel stellen doe je samen met de personal trainer.

Het intakegesprek vindt altijd in een veilige en vertrouwde omgeving plaats. De dingen die besproken worden in het gesprek blijven tussen jou en de personal trainer.

Aan de hand van het doel en de periode die we nodig hebben om het doel te behalen kunnen wij een trainingsplan voor jou op maat maken.

Zet jij de eerste stap naar een gezonde levensstijl?

Heb jij na het lezen van deze tekst nog vragen over onze personal training of wil je graag een intakegesprek inplannen?  Neem dan contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Personal training

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM