Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Drongelen

Op zoek naar een personal trainer in Drongelen?

Wil je graag meer sporten, maar vind je het lastig om jouw doelen niet uit het oog te verliezen? Een personal training kan dan een uitkomst zijn! Samen met een personal training wordt dan een bewegings- of trainingsplan opgesteld aan de hand van jouw wensen en lichamelijke conditie. Een personal trainer werkt daarna samen met jou gedurende een langere periode aan een gezonde levensstijl.

Hoe verloopt het personal trainer traject?

Wanneer we starten met een traject zal er als eerste een intakegesprek plaatsvinden tussen jou en de personal trainer. Het intakegesprek vindt altijd plaats in een veilige en vertrouwde omgeving bij jou in Drongelen. Tijdens dit gesprek brengen we eerst de huidige situatie in kaart. Daarnaast bespreken we jouw wensen en doelstellingen. Aan de hand van deze punten stel je samen met jouw personal trainer een plan op.

Vervolgens ga je samen met jouw personal trainer aan dit plan werken. Je plant samen met de personal trainer in Drongelen afspraken in. Jouw personal trainer is jouw stok achter de deur die je helpt en herinnert aan jouw gestelde doelen.

Welke doelen kan ik voor mijzelf stellen?

Er zijn ontzettend veel verschillende doelen die je samen met je personal trainer kunt behalen. Vind je het nog lastig om te bepalen welke doelen je wilt stellen? Ook dit kun je samen met jouw personal trainer bespreken. De personal trainers van GoGo Fit zijn erkend en geschoold om je hierbij te helpen.

Een aantal van de gestelde doelen die veel voorbij zien komen zijn:

  • Op een verantwoorde manier afvallen
  • Je conditie op peil brengen of behouden
  • Je levensstijl veranderen
  • Werken aan kracht en je lichaamshouding
  • Strakker in je vel zitten

 

Zet ook de eerste stap naar een gezonde levensstijl, velen zijn je al voor!

Welke doel je ook voor jezelf wilt stellen, een personal trainer kan je hierbij helpen. Heb jij na het lezen van deze tekst nog vragen over onze personal training of wil je graag een intakegesprek inplannen bij jou in Drongelen? Neem dan contact met ons op! Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Personal training | Drongelen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM