Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Fitness

Fitness voor iedereen!

Wij hebben diverse fitness mogelijkheden in onze club. Er is altijd wel iets nieuws en uitdagend om te proberen. Met ons fantastische team aan coaches zult u uw doelen sowieso bereiken!

Er is fitnessapparatuur, ruimte en expertise om een goede training te realiseren. Met ruimte voor cardio, losse gewichten en nog veel meer. Bovendien staat ons team altijd voor u klaar om te helpen met het beheersen van technieken en om fitness tips te geven.

Onze fitnessapparatuur

Of u nu kiest voor krachttraining of cardio, er zit voor iedereen wel wat bij. Bent u nog niet zo bekend met fitness? Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste workout. Wilt u een combinatie van kracht en cardio? Probeer dan eens ons Milon Circuit! Hierbij haalt u alles uit uw workout in maar 35 minuten! Daarnaast verzorgen wij zowel binnen als buiten bootcamps in kleine groepen.

Persoonlijke begeleiding

Niet alleen hebben wij goede apparatuur voor een zelf samengestelde workout, onze personal trainers zijn de beste die er zijn. Het zijn gekwalificeerde en vriendelijke personal trainers die u graag helpen bij het behalen van uw doelen. Ze houden u gemotiveerd en pushen u om net een stapje extra te zetten. GoGo Fit Boutique Lifestyle Club is kleinschalig, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. U zult versteld staan van het resultaat, dat erg snel te zien is!

Ervaar GoGo Fit Boutique Lifestyle Club een week gratis!

Wij helpen u graag bij het zetten van de eerste stap. Daarom nodigen wij u uit voor een gratis proefweek bij onze fitness. Zo kunt u zelf de voordelen GoGo Fit Boutique Lifestyle Club ervaren en kijken of dit bij u past. Bij ons bent u verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die u nodig heeft om uw doelen te behalen. Vul via de link het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking!

Zet jij de eerste stap naar een gezonde levensstijl?

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over GoGo Fit Boutique Lifestyle Club? Of wilt u zich graag aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Fitness

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM