Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Drunen

Fitness voor iedere doelgroep!

Op zoek naar een fitnessclub nabij Drunen? Bij GoGo Fit heeft u diverse fitnessmogelijkheden. Bij ons staat uitdaging centraal. Dankzij ons fantastische team aan coaches zult u zonder twijfels uw gestelde doelen behalen! 

Naast de nodige fitnessapparatuur heeft u bij ons genoeg ruimte, en beschikken wij over de nodige expertise om voor u in de buurt van Drunen een goede training te kunnen realiseren. Bij ons kunt u terecht voor zowel cardio, losse gewichten en nog veel meer. Daarnaast staat ons team altijd voor u klaar om u te kunnen helpen met het beheersen van de juiste technieken en geven zij de nodige tips.


Fitnessapparatuur

Of je nu kiest voor een cardiotraining of toch liever voor een krachttraining, bij ons zit er voor iedereen wat bij. Nog niet zoveel ervaring in de fitness? Geen probleem, onze medewerkers in de omgeving van Drunen helpen u graag met het vinden van een passende workout. Gaat uw voorkeur uit naar een workout combinatie van zowel cardio als krachttraining? Dan is ons Milon Circuit misschien wel iets voor u. Een workout waar u alles uit haalt, in maar liefst 35 minuten! Ook verzorgen wij diverse bootcamps binnen en buiten in kleine groepen.

Persoonlijke begeleiding

Naast dat onze goede fitnessapparatuur in Drunen u een ideale workout biedt, staan de beste personal trainers voor u klaar. Onze gekwalificeerde en vriendelijke trainers staan voor u klaar en pushen u om je gestelde doelen te behalen. GoGo Fit Boutique Lifestyle Club is een kleinschalige sportschool waar persoonlijke aandacht op 1 staat. U zult ervan versteld staan hoe snel uw geboekte resultaten zichtbaar worden.

Ervaar GoGo Fit Boutique Lifestyle Club een week gratis!

Graag helpen wij u bij het zetten van de eerste stap naar een andere levensstijl. Daarom nodigen wij u nu uit voor een gratis proefweek bij onze fitness in de buurt van Drunen. Ervaar zelf alle voordelen van Gogo Fit Boutique Lifestyle Club en kijk of dit bij u past. Verzekerd zijn van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die u nodig heeft om uw doelen te behalen? Kies dan voor GoGo Fit Boutique Lifestyle Club. Wij maken graag kennis met u!

Wilt u graag meer informatie over Gogo Fit Boutique Lifestyle Club of wilt u zich graag aanmelden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Fitness | Drunen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM