Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Sprang-Capelle

Op zoek naar een fitness in de buurt van Sprang-Capelle?

Ben je op zoek naar een fijne fitnessclub in de omgeving van Sprang-Capelle? Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een fitness waarbij je jouw gestelde doelen kan halen en diverse fitnessmogelijkheden hebt. Bij GoGo Fit bieden we deze mogelijkheid! Wij beschikken over genoeg ruimte met verschillende fitnessapparatuur. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor cardio en trainingen met losse gewichten.

Daarnaast vind je bij ons meerdere specialisten die je kunnen helpen bij het realiseren van jouw doel. Samen kan er een trainingsplan opgesteld worden om op een efficiënte manier aan de slag te gaan! Ze vertellen je verder graag meer over hoe je de oefeningen het beste uit kunt voeren en geven je graag tips over de beste technieken. Zo kun je ook met een passende workout aan de slag gaan wanneer je minder ervaring hebt! Kom langs bij onze fitness in de buurt van Sprang-Capelle om het zelf te ervaren!

Welke fitnessapparatuur heb je tot je beschikking bij GoGo Fit?

Bij GoGo Fit vind je diverse fitnessapparatuur die jou kunnen helpen bij jouw doel. Waarvoor je ook kiest, krachttraining of cardiotraining, het kan bij GoGo Fit in de buurt van Sprang-Capelle! Wanneer je graag krachttraining en cardiotraining wilt combineren, kun je gebruik maken van ons Milon Circuit. Dit circuit doorloop je in 35 minuten waarbij je alles uit je workout haalt. Zo train je in een korte tijd erg effectief!

Naast het fitnessen door middel van fitnessapparatuur organiseert GoGo Fit ook diverse bootcamps voor zowel binnen als buiten. Deze bootcamps vinden altijd in kleine groepen plaats.

Persoonlijke begeleiding tijdens het sporten in de buurt van Sprang-Capelle

Naast dat onze fitnessclub nabij Sprang-Capelle vele mogelijkheden biedt door de vele verschillende fitnessapparaten, ontvang je bij ons altijd persoonlijke begeleiding. Onze trainers zijn allen gekwalificeerd en beschikken over de juiste kennis om jou te begeleiden bij het behalen van jouw doelen. Bij GoGo Fit Boutique Lifestyle Club staat persoonlijke aandacht op 1! Dit kunnen wij realiseren doordat het om een kleinschalige sportschool gaat, waar wij je persoonlijk kennen.

Ervaar GoGo Fit Boutique Lifestyle Club nabij Sprang-Capelle een week gratis!

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw doel of een andere levensstijl! Wil je eerst even ervaren hoe het is om te sporten bij GoGo Fit? Het is mogelijk om te kiezen voor een gratis proefweek! Zo kun je zelf ervaren welke mogelijkheden er zijn bij GoGo Fit!

We maken graag kennis met je in onze sportschool nabij Sprang-Capelle! Wil je graag meer informatie over Gogo Fit Boutique Lifestyle Club of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Fitness | Sprang-Capelle

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Wij gaan je helpen, laat je nu vrijblijvend informeren

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Eindelijk een oplossing voor mensen die niet graag sporten én weinig tijd hebben! 

Met wat zenuwen in mijn lijf ging ik naar GoGo Fit Waalwijk. Toch niet weer zo’n mega fitnessclub waar ze veel beloven en niets waarmaken? Een vriendin had voor mij een afspraak gemaakt. Zij is erg enthousiast. Dit is écht anders vertelde ze. Dit is écht iets voor jou. Ook vertelde ze over de resultaten die ze inmiddels geboekt had. Als zij het kan, moet ik het ook kunnen.
Ondanks dat ik niet zo’n sporter ben... Alles werd automatisch ingesteld. De ontvangst was hartelijk, ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Mijn vriendin was al eerder bekend met Milon maar dan de oudere apparaten. De overstap naar de nieuwste Milon Q cirkel bij GoGo Fit was geweldig vertelde ze. 

Na een korte vragenlijst over mijn gezondheid en mijn motivatie om te willen sporten, kon ik mij omkleden. Een lidmaatschap voor een jaar was nog niet nodig, ik mocht het eerst ervaren en kreeg een garantieperiode van drie maanden.
Dat vond ik wel interessant. Ik kreeg eerst een uitleg over de Milon Cirkel, dit zou voor mij de ideale manier zijn om te starten. De Milon Cirkel is een gemakkelijke manier om goed en op een veilige manier fit te worden, vertelde mijn coach me! Elke spieroefening duurt slechts één minuut en de conditie oefeningen duren vier minuten. Je wisselt steeds door en hoeft nooit te wachten. Op het toestel zie je wanneer je trainingsminuut voorbij is. Ik kreeg een eigen chipkaart. Na een bodyscan stelde mijn coach de toestellen iets bij voor mij zodat ik zelfs met mijn knieklachten veilig kan trainen. De volgende training moet ik gewoon mijn chipkaart of polsbandje aanbieden op het apparaat, en alles stelt zich dan automatisch in, zoals mijn coach dat de eerste keer gedaan heeft. Ik kan dus geen fouten maken. Oef, wat een geruststelling.

Ik had direct goed contact met de andere leden 35 minuten later was ik na lange tijd niet sporten lekker een beetje bezweet en voelde ik mij super. De tijd was omgevlogen. Ik was een beetje bang dat ik het niet zou kunnen maar het ging juist prima. De sfeer was daar echt heel prettig en ontspannen. Ik vreesde wel dat ik de volgende dag niet meer uit bed zou kunnen komen, maar dat viel reuze mee.
 

Het leuke aan de Milon Cirkel is dat je echt moe wordt zonder dat je het merkt! Je kan ook niets verkeerd doen, dus je kunt jezelf helemaal laten gaan. Verbeterde stofwisseling Ik wil graag gewicht verliezen, op de juiste en gezonde manier, gelukkig kunnen ze mij ook helpen met een leuk afvalprogramma. De Milon Cirkel verhoogt mijn stofwisseling. Elke training gaat het beter! Ik had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden en ook zo snel resultaat zou krijgen. Na een maand was ik een hele kledingmaat kwijt! Mijn rugklachten zijn weg , ik slaap beter en voel mij fitter. Bovendien heb ik leuke mensen leren kennen en ga ik met plezier 2 keer per week trainen, het is een hele prettige sfeer en het zijn professionele, fijne coaches. Het kost mij echt geen moeite meer om mezelf te motiveren om te gaan en als ik mijn streefgewicht heb bereikt zou 2 keer per 10 dagen voldoende zijn om
het resultaat te behouden. Ik heb met zoveel plezier mijn leefstijl aangepast met bewegen en gezond eten dat ik het iedereen van harte aanraadt. 

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2022 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM