Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Sprang-Capelle

Op zoek naar een fitness in de buurt van Sprang-Capelle?

Ben je op zoek naar een fijne fitnessclub in de omgeving van Sprang-Capelle? Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een fitness waarbij je jouw gestelde doelen kan halen en diverse fitnessmogelijkheden hebt. Bij GoGo Fit bieden we deze mogelijkheid! Wij beschikken over genoeg ruimte met verschillende fitnessapparatuur. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor cardio en trainingen met losse gewichten.

Daarnaast vind je bij ons meerdere specialisten die je kunnen helpen bij het realiseren van jouw doel. Samen kan er een trainingsplan opgesteld worden om op een efficiënte manier aan de slag te gaan! Ze vertellen je verder graag meer over hoe je de oefeningen het beste uit kunt voeren en geven je graag tips over de beste technieken. Zo kun je ook met een passende workout aan de slag gaan wanneer je minder ervaring hebt! Kom langs bij onze fitness in de buurt van Sprang-Capelle om het zelf te ervaren!

Welke fitnessapparatuur heb je tot je beschikking bij GoGo Fit?

Bij GoGo Fit vind je diverse fitnessapparatuur die jou kunnen helpen bij jouw doel. Waarvoor je ook kiest, krachttraining of cardiotraining, het kan bij GoGo Fit in de buurt van Sprang-Capelle! Wanneer je graag krachttraining en cardiotraining wilt combineren, kun je gebruik maken van ons Milon Circuit. Dit circuit doorloop je in 35 minuten waarbij je alles uit je workout haalt. Zo train je in een korte tijd erg effectief!

Naast het fitnessen door middel van fitnessapparatuur organiseert GoGo Fit ook diverse bootcamps voor zowel binnen als buiten. Deze bootcamps vinden altijd in kleine groepen plaats.

Persoonlijke begeleiding tijdens het sporten in de buurt van Sprang-Capelle

Naast dat onze fitnessclub nabij Sprang-Capelle vele mogelijkheden biedt door de vele verschillende fitnessapparaten, ontvang je bij ons altijd persoonlijke begeleiding. Onze trainers zijn allen gekwalificeerd en beschikken over de juiste kennis om jou te begeleiden bij het behalen van jouw doelen. Bij GoGo Fit Boutique Lifestyle Club staat persoonlijke aandacht op 1! Dit kunnen wij realiseren doordat het om een kleinschalige sportschool gaat, waar wij je persoonlijk kennen.

Ervaar GoGo Fit Boutique Lifestyle Club nabij Sprang-Capelle een week gratis!

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw doel of een andere levensstijl! Wil je eerst even ervaren hoe het is om te sporten bij GoGo Fit? Het is mogelijk om te kiezen voor een gratis proefweek! Zo kun je zelf ervaren welke mogelijkheden er zijn bij GoGo Fit!

We maken graag kennis met je in onze sportschool nabij Sprang-Capelle! Wil je graag meer informatie over Gogo Fit Boutique Lifestyle Club of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Fitness | Sprang-Capelle

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM