Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Sportschool

Sporten maar weinig tijd?

Dat is vanaf nu geen excuus meer! Bij GoGo Fit Boutique Lifestyle Club word je fit in maar 35 minuten per training! Onze Milon Cirkel fitness helpt jou met: gewicht verliezen, kracht opbouwen of gezonder worden. Met slechts 2 rondes op dit circuit ben je in 35 minuten klaar met de gehele training. Met een training per 5 dagen zal je spiermassa al toenemen. Ideaal dus voor mensen die snel resultaat willen boeken en weinig tijd hebben!

Onze ruime openingstijden

Wij vinden het belangrijk dat wij voor je klaar staan en je altijd bij ons terecht kunt. Om deze reden hanteren wij ruime openingstijden. Wij staan van maandag tot en met donderdag zowel van 08:30 tot 12:00 als van 16:00 tot 21:00 voor je klaar. Liever in het weekend sporten? Ook dat kan bij GoGo Fit Boutique Lifestyle Club! Wij zijn van vrijdag tot en met zondag geopend van 08:30 tot 12:00 uur. Er zijn, vooral voor medische patiënten, verschillende mogelijkheden buiten deze vaste uren. Maatwerk is hierbij mogelijk.

Ook bieden wij bedrijfsfitness!

Het is belangrijk om gezond te zijn en vooral te blijven. Wij informeren je met trots over de samenwerking met diverse partners op het gebied van bedrijfsfitness. Jouw werkgever kan je op deze manier de mogelijkheid geven om met korting, die kan oplopen tot maar liefst 50%, te kunnen sporten bij ons. Bij deelname aan deze regeling worden de abonnementskosten ingehouden op jouw salaris. Hierdoor gaan de abonnementskosten omlaag als gevolg van fiscaal voordeel. Zo is de gemiddelde korting op het abonnement 42%. Ook als je al lid bent kun je hier alsnog gebruik van maken. Zo worden en blijven de medewerkers van jouw werkgever gezond. Ideaal voor beide partijen, toch?

Zet jij de eerste stap naar een gezonde levensstijl?

Heb jij na het lezen van deze tekst nog vragen over GoGo Fit Boutique Lifestyle Club? Of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Sportschool

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Stel uw vraag of laat u terugbellen voor:

✔︎ Sporten op de MILON Cirkel

✔︎ Personal Training

✔︎ Begeleiding met voedingsprogramma 

✔︎ Beauty en Massage salon Pure Moments 

✔︎ Performance coaching 

✔︎ Bedrijfsfitness

 

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
fitenslank waalwijk
12 weken fatburn programma (heren)

12 weken fatburn programma (heren)

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Go Go fit is echt een fijne club. In 35 minuten fit wie wilt dat nou niet. Het personeel is top, super behulpzaam en enthousiast, dankzij hun voel ik mij helemaal thuis en echt gemotiveerd. De toestellen zijn nieuw! Fijn om op te sporten.

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2021 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM