Gogo Fit menu background
gogo-fit-menu-bg
gogo-fit-menu-bg
foto en logo
foto en logo
Drongelen

Sporten in de sportschool met weinig tijd

Er zijn veel mensen die graag willen sporten in een sportschool, maar daar te weinig tijd voor hebben. GoGo Fit in de omgeving van Drongelen heeft daar een oplossing voor! Bij GoGo Fit kun je al fit worden met maar 35 minuten per training. Dit kan met onze eigen Milon Cirkel. Dit circuit help bij het verliezen van gewicht, bij het opbouwen van kracht en bij gezonder worden.

Wanneer je één keer per 5 dagen 2 rondes doet van totaal 35 minuten zorgt dit voor het opbouwen van spiermassa. Meerdere keren trainen op ons Milon Circuit is uiteraard ook mogelijk voor een nog sneller resultaat!

Kom sporten wanneer het jou uitkomt!

Wij vinden het erg belangrijk dat we voor onze sporters klaar staan en dat je altijd bij de sportschool in de buurt van Drongelen terecht kan. Mede daarom hanteren wij onze ruime openingstijden. Onze sportschool is open van maandag tot en met donderdag, zowel van 08:30 tot 12:00 als van 16:00 uur tot 21:00 uur!

Wil je liever sporten op je vrije dagen in het weekend? Zelfs dat kan bij GoGo Fit Boutique Lifestyle Club. Op de dagen vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij geopend van 08:30 uur tot 12:00 uur. Ook zijn er, vooral voor onze medische patiënten, mogelijkheden om buiten onze vaste openingstijden te trainen.

Bedrijfsfitness bij GoGo Fit!

GoGo Fit heeft een samenwerking met diverse partners op het gebied van bedrijfsfitness in Drongelen. Wij vinden het belangrijk dat we gezond zijn en blijven. Daarom geven we jouw werkgever de mogelijkheid om jou met maar liefst 50% korting te laten sporten bij ons. Bij deelname aan deze regeling worden de abonnementskosten ingehouden op jouw salaris. Hierdoor gaan de abonnementskosten omlaag als gevolg van fiscaal voordeel. Zo is de gemiddelde korting op het abonnement 42%. Ook als je al lid bent kun je hier alsnog gebruik van maken.

Kom jij sporten bij GoGo Fit?

Heb jij na het lezen van deze tekst nog vragen over GoGo Fit Boutique Lifestyle Club, de sportschool bij jou in de buurt van Drongelen? Of wil je je graag aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Neem contact op

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club

Stel uw vraag

Sportschool | Drongelen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - kennis maken

CONTACT FORMULIER


Wij gaan je helpen, laat je nu vrijblijvend informeren

Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
fysiotherapie-gogo-fit
fysiotherapie-gogo-fit
Tekst - succesverhalen highlights
Gogo fit Boutique Lifestyle Club logo
Gogo fit Boutique Lifestyle Club
succesverhaal-gogo-fit-ronald
Ronald C

Ronald C

★★★★★

Ongeveer 2 jaar sport ik er nu en ik ga er met veel plezier naar toe. Vrolijk personeel maken je dag goed als je weer even de ronde heb gedaan. Een echte aanrader, en de mensen die daar sporten zijn allemaal even vriendelijk. Je heb altijd wel een praatje. Bovendien zijn ze omtrent covid-19 gebied heel goed bezig , er worden goede voorzorgsmaatregelen getroffen om in deze tijd veilig te sporten.

Verder lezen
succesverhaal-gogo-fit-Masha
Masha

Masha

★★★★★

Mooie en gezellige sportclub. Het nieuwe trainen zorgt voor nieuwe energie!

Verder lezen
richard gogofit
Richard van Kempen

Richard van Kempen

★★★★★

Ik was zeer verrast elke keer als je komt voel je je thuis een gevoel van respect en waardering! Ze zijn professioneel goede begeleiding, ze plaatsen zich in jouw schoenen en geven de begeleiding die je nodig hebt met super resultaat mijn complimenten!

Verder lezen
marlin
Marlin Ponsioen

Marlin Ponsioen

★★★★★★

Eindelijk een oplossing voor mensen die niet graag sporten én weinig tijd hebben! 

Met wat zenuwen in mijn lijf ging ik naar GoGo Fit Waalwijk. Toch niet weer zo’n mega fitnessclub waar ze veel beloven en niets waarmaken? Een vriendin had voor mij een afspraak gemaakt. Zij is erg enthousiast. Dit is écht anders vertelde ze. Dit is écht iets voor jou. Ook vertelde ze over de resultaten die ze inmiddels geboekt had. Als zij het kan, moet ik het ook kunnen.
Ondanks dat ik niet zo’n sporter ben... Alles werd automatisch ingesteld. De ontvangst was hartelijk, ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Mijn vriendin was al eerder bekend met Milon maar dan de oudere apparaten. De overstap naar de nieuwste Milon Q cirkel bij GoGo Fit was geweldig vertelde ze. 

Na een korte vragenlijst over mijn gezondheid en mijn motivatie om te willen sporten, kon ik mij omkleden. Een lidmaatschap voor een jaar was nog niet nodig, ik mocht het eerst ervaren en kreeg een garantieperiode van drie maanden.
Dat vond ik wel interessant. Ik kreeg eerst een uitleg over de Milon Cirkel, dit zou voor mij de ideale manier zijn om te starten. De Milon Cirkel is een gemakkelijke manier om goed en op een veilige manier fit te worden, vertelde mijn coach me! Elke spieroefening duurt slechts één minuut en de conditie oefeningen duren vier minuten. Je wisselt steeds door en hoeft nooit te wachten. Op het toestel zie je wanneer je trainingsminuut voorbij is. Ik kreeg een eigen chipkaart. Na een bodyscan stelde mijn coach de toestellen iets bij voor mij zodat ik zelfs met mijn knieklachten veilig kan trainen. De volgende training moet ik gewoon mijn chipkaart of polsbandje aanbieden op het apparaat, en alles stelt zich dan automatisch in, zoals mijn coach dat de eerste keer gedaan heeft. Ik kan dus geen fouten maken. Oef, wat een geruststelling.

Ik had direct goed contact met de andere leden 35 minuten later was ik na lange tijd niet sporten lekker een beetje bezweet en voelde ik mij super. De tijd was omgevlogen. Ik was een beetje bang dat ik het niet zou kunnen maar het ging juist prima. De sfeer was daar echt heel prettig en ontspannen. Ik vreesde wel dat ik de volgende dag niet meer uit bed zou kunnen komen, maar dat viel reuze mee.
 

Het leuke aan de Milon Cirkel is dat je echt moe wordt zonder dat je het merkt! Je kan ook niets verkeerd doen, dus je kunt jezelf helemaal laten gaan. Verbeterde stofwisseling Ik wil graag gewicht verliezen, op de juiste en gezonde manier, gelukkig kunnen ze mij ook helpen met een leuk afvalprogramma. De Milon Cirkel verhoogt mijn stofwisseling. Elke training gaat het beter! Ik had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden en ook zo snel resultaat zou krijgen. Na een maand was ik een hele kledingmaat kwijt! Mijn rugklachten zijn weg , ik slaap beter en voel mij fitter. Bovendien heb ik leuke mensen leren kennen en ga ik met plezier 2 keer per week trainen, het is een hele prettige sfeer en het zijn professionele, fijne coaches. Het kost mij echt geen moeite meer om mezelf te motiveren om te gaan en als ik mijn streefgewicht heb bereikt zou 2 keer per 10 dagen voldoende zijn om
het resultaat te behouden. Ik heb met zoveel plezier mijn leefstijl aangepast met bewegen en gezond eten dat ik het iedereen van harte aanraadt. 

Verder lezen
wilma gogofit
Wilma v Herk

Wilma v Herk

★★★★★

Super fijne sportclub met hele goede gezellige trainers die echt kennis van zaken hebben, en die je zelfs in deze gekke tijden goed weten te motiveren om fit te blijven.

Verder lezen

Copyright © 2022 Gogo fit Boutique Lifestyle Club | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM